zaterdag 3 september 2011

Nog 2 afgewerkte lappen.

Hieronder nog 2 afgewerkte lappen. Ze zijn al een tijdje af, maar nu met alles klaar te leggen voor de tentoonstelling van de hobbyclub, dacht ik: laat ik er een foto van nemen.
Het eerste werkje zijn 'langletten randen'. Dit modelletje heeft in verschillende handwerkboekjes gestaan. Ik vond het zeer plezierig om te doen, en je kunt er ook verschillende kanten mee uit: een loper, rond een theelichtje, boekenlegger,...Een ander werkje is een ajour. Hier is ook gewerkt met gouddraad, wat wel een mooi effect geeft voor de feestdagen.  De lap is al wel volledig af, maar vermits hij nog fatsoenlijk moet opgestreken worden, laat ik maar een stukje zien.


Na onze tentoonstelling ga ik proberen om hiervan een foto album te maken, en ze dan zo op de blog te zetten. Maar ik weet nog niet hoe ik dat moet doen, dus ga ik daartegen raad vragen aan onze Bart. Hij weet dit wel.
Zo, nu ga ik wat verder koken. Het is seffens een verjaardagsfeestje van ons Tessa en er komt 15 man eten. En mijn man is naar de koksschool, dus sta er nog eventjes alleen voor.
Groetjes Chris


2 opmerkingen: