donderdag 5 januari 2012

2 sjaaltjes af en nog een hoop af te werken.

Deze week heb ik al 2 sjaaltjes afgewerkt. Het eerste is het grijze sjaaltje, dat ik in een vorig blogje liet zien. Het is van pure zijde. Je kunt niet geloven hoe ik mijn best heb gedaan om het met oudjaar af te hebben. En het is me gelukt, want ik wou het met Nieuwjaarsdag aandoen. En weet je wat, ik had het een uurtje aan en moest het uitdoen. Het begon wat te jeuken en een sjaal is te warm voor me. En ik brei dan zo graag sjaals. Ik vind er wel een andere bestemming voor. Misschien een give away als ik 50 volgers heb, wie weet.Mijn tweede sjaaltje vind ik heel mooi en is ook lekker zacht en warm. Je zult denken, niets speciaals. Maar het is geen wol waar ik het mee gebreid heb, maar zo'n lintje. Je breidt er normaal gezien zo'n sjaal mee dat rond draait. Maar ik had dit idee gezien bij iemand van onze club en vond het wel tof om te doen. Je breit dit met priemen 15 en 8 steken opzetten. De draad heb ik van mijn petekind Ben gekregen voor mijn Kerst.Nu nog een update van alle werkjes dat ik dit jaar zekers wil afwerken (of toch zeer goed gevordert zijn). Mijn nieuwe cursussen zijn hierbij niet gerekend, want dat moet nog even een verrrassing blijven.
Ik ben bezig om nog 2 tassen te haken. Eentje in deze kleuren en de andere in dezelfde kleuren als mijn vorige. Alleen een ander model.


Dan ben ik nog een zak aan het haken, ik denk toch al een 2 jaar, dat ik nadien ga vervilten in het wasmachine. Ik moet nog 2 lappen haken, en dan nog ineen zetten en wassen. Dus dat moet lukken.


Dan heb ik nog 2 sals die ik heel graag zou af hebben. De eerste is de sneeuwpoppen sal.


De volgende Catia Dias sampler.


Dan ben ik ook in november nog aan een badhanddoek begonnen. We hadden dit als geschenkje gekregen op ons ledenfeestje van De Handige Biekes.


Wat ik ook zeer mooi vind, is de Tea Scene. Ik heb dit op Petra (Petrashandwerken) haar blog gezien, en was er op slag verliefd op. Spijtig dat ik nog niet meer tijd heb gehad om er aan te werken.


En dan heb ik nog een patroontje in kruisjessteek. Ik heb vorig jaar van mijn man en dochter een viertal patroontjes gehad van bij Naald en Draad in Roermond. En dit is er eentje van.


Dit zijn al mijn begonnen werkjes die ik dit jaar wil af hebben. Ik heb er nog meer hoor, maar deze zijn voor dit jaar. Reken daarbij dan nog de handwerken voor mijn cursussen, de nieuwe dingetjes die ik ongetwijfeld nog zal bij opzetten, en dan nog de spulletjes  waar ik nu niet aan denk. Ik denk dat 2012 zekers goed gevuld zal zijn. Maar ik zal zekers niet de enig zijn met zo'n gevuld programma.

Groetjes Chris

Geen opmerkingen:

Een reactie posten