dinsdag 31 januari 2012

Grote opruiming in mijn kasten!

Een groot deel van mijn handwerk staat in een kast, in mijn dochter haar zitkamer. Nu zij aan het studeren is voor kleuterjuf, heeft ze zelf plaats tekort en moet mijn gerief er weg. En daar ben ik nu mee bezig. Maar nu ik het toch moet verhuizen, ga ik er ineens ook in opruimen. En wat krijgt een mens bijeen! Momenteel ben ik bezig met een bak waarin de lappen zitten waar ik nog aan bezig ben. En daar heb ik goed ingesnoeid. Want daar zaten zaken bij, waarvan ik weet dat ik het toch nooit zal afmaken. En dit blijft nu nog over in de bak.
Ik heb ook wel een paar stoffen die ik terug kan gebruiken. Van eentje heb ik wat ik bezig was, los gedaan. Bij een ander heb ik een stuk afgeknipt, enz. En op deze stoffen kan ik nu terug iets nieuws opzetten. Recycleren noemen ze dat, of niet?
En dan zijn er nog zo een aantal zaken, waarvan je denkt, wat doe ik ermee? Dus die ga ik toch nog maar eventjes bijhouden en in een doos achteraan in de kast zetten. Ook een oplossing.
Dit is een vierde van wat ik moet opruimen. Eventjes gerust en nu naar het volgende deel. Eigenlijk doe ik wel liever gewoon handwerk! Maar ja, het moet nu eenmaal.
Groetjes Chris

2 opmerkingen: