woensdag 7 maart 2012

Beloofde foto's

Eigenlijk wou ik de foto's gisteren al op mijn blog zetten, maar doordat ik echt ziek was, lukte dit niet.
Het zijn lappen die mijn cursisten op het atelier gemaakt hebben, en die te bewonderen zijn tijdens de tentoonstelling van 14 en 15 april.


Amager borduurwerk, gemaakt door Rita. Ik vind dit een zeer mooie techniek, precies een kant dat je tussen stof gezet hebt. Goed gedaan!
Punto antico. Een zeer mooie Italiaanse techniek. Je kan er vele kanten mee uit. Prachtig gedaan Selma!Een borduurwerk waar zeer veel tijd in kruipt: bordado estrellas. Platsteken maken, draadjes uitknippen, spijltjes omwikkelen, een figuurtje in het uitgeknipte deeltje en bloementjes tussen de spijltjes. Proficiat Carina!Je ziet het, prachtige werkjes. En zo zijn er nog vele. Op het atelier wordt heel hard genaaid en wat ook belangrijk is, zeer veel plezier gemaakt. Dat moet toch, als je je hobby doet?

Groetjes Chris

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig borduurwerk! Super gedaan en heerlijk dat het met zoveel plezier en gezelligheid gemaakt is, zo hoort dat ook, het is tenslotte hobby.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi deze werken,zo kan ik ze toch zien het is me te ver om naar toe te komen. Ik kan me voorstellen dat het gezellig is, zo gaat dat bij ons ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een PRACHTIGE borduurwerken.. petje af!
  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dat is echt schitterend allemaal, complimenten voor de maaksters

  BeantwoordenVerwijderen