woensdag 23 mei 2012

Kok

In juni studeert mijn man af als kok. Hij heeft er dan 3 jaar avondonderwijs, tweemaal per week, opzitten. En om hem te feliciteren had ik in alle stilte een beren-kok gemaakt. Gisterenavond om 23u was hij af. Maar natuurlijk heb ik mij gisteren versproken, zodat hij wist wat ik voor hem gemaakt heb. Dus gaf ik hem gisterenavond dan maar de beer. Maar dit had hij toch niet verwacht, hij kreeg er tranen van in zijn ogen. En fier dat ik toen was, dat kun je wel geloven.

En hier is hij dan, Wim de kok!
Vinden jullie hem ook geen schatje?
Eén van de volgende lessen zal hij wel mee naar school gaan. Kan Wim laten zien wat hij gekregen heeft. Zekers weten dat er een paar jaloers zijn.
Mijn volgende beer is de paddestoelenbeer voor mijn dochter. Hij ligt al getekend, nu nog uitknippen en beginnen te naaien. Maar eerst nog een paar andere zaken die moeten gedaan worden.
Groetjes Chris


5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke beer, en gefeliciteerd met je man.Nu kan je hem altijd laten koken en heb je meer tijd om te handwerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je beer is heel mooi geworden, heb zoon die ook kok is, maar deed dit als opleiding met extra jaar gastronomie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Chrisje,

  mooi dat je op mijn blogspot en mijn shop was. Jij hebt ook heel veel ontzettend mooie werkjes! Ik kom ook regelmatig bij je kijken! Ik zet je bij mij als favoriet. Het zou tof zijn dat je mijn Winkel bannertje op je site plaatst. Ik bied, mijne met veel liefde uitgezoekte waren ook graag aan Belgie en Nederland aan. Veel dank in ieder geval. Geef je me een seintje dat je mijn bannertje bij jouw linkt? Vele lieve Groetjes uit Duitsland.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aaaah wat een schatje.....de beer natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen