zondag 29 juli 2012

Badhanddoek

Onder het verlof heb ik ook nog een badhanddoek afgewerkt. Vorig jaar in november had ik het opgezet, maar ondertussen niet meer verder gedaan. En nu, voila, hij is af. Een simpele tekening met weinig kleuren, maar toch.Vrijdagavond heb ik een volgende handdoek opgezet, ditmaal een roze. Maar heb nog wat te weinig gedaan om al iets te kunnen laten zien.
Vandaag zal er van borduren niet teveel in huis komen. Eerst is er nog een mand strijk, dan mijn atelier opruimen, pakketjes voor het zwart borduren klaarmaken, copies bijeen doen, nog een patroon uittekenen voor de les morgen en dan zal ik nog wel dingen vergeten.  Ik ben vanmorgen dan niet zo goed opgestaan. Heel veel last in mijn linker heup en been. Ik word er soms zot van. En als je nu rust of niet, helpen doet het niet. Dus kan ik evengoed stilletjes verder doen. Maar de ene dag lukt dit al wat beter dan de andere.
Morgen beginnen de lessen terug. Gedaan met het luieren. In augustus geef ik wel 's avonds geen les, kun je toch nog eens ergens naar toe.
Zo, ga nu maar vlug verder doen, of ik krijg de helft nog niet gedaan.
Groetjes, Chris


3 opmerkingen: