woensdag 27 februari 2013

Weer wat afgewerkt

De laatste tijd werk ik precies maar alleen aan werkjes coor de kado beurs. Nog eventjes en dan is dat ook weeral voorbij.
 
Een badhanddoek met een uiltjes motief. Uiltjes zijn tegenwoordig weer echt in en ik kon natuurlijk niet achterblijven.
 


 
Nog een doosje met varkensstofje.

 
En dan een theedoos. Vind ik erg leuk om cadeau te geven, met een paar zakjes thee in.


 
Alles te samen.

 
Patty heeft nog een lap afgewerkt. Het is een patroon dat we enkele jaren geleden bij sabine, naald en draad in Roermond, gekocht hebben. Het blijft een mooi patroon.

 


Onze reis naar Parijs is weeral achter de rug. Het was echt vermoeiend. Om 5 u 's morgens zijn we vertrokken en om 1 u 's nachts waren we terug thuis. We hebben er echt mooie dingen gezien, vooral patchwork en kruisjessteek. Maar druk dat het daar was, niet te doen. Om 3 u in de namiddag was het wat rustiger en konden we pas alle standen te goei zien. Veel heb ik niet gekocht, juist enkele patroontjes.
Ik ben dan ook nog naar de beurs in Zwolle geweest. Het was wel lang rijden en we hadden dan juist slecht weer, sneeuw. Maar toch, ik ben blij dat ik er geweest ben. Ik heb er Joze gezien, bij de stand van naald en draad. Natuurlijk ook Sabine. Enkele jaren geleden heb ik bij haar een cursus gaan volgen, de knottendoek. En ze kende me nog steeds. Leuk hé. Op de stand van Soet Idee heb ik nog een leuk patroontje gekocht voor een theelichtje. Het was een leuke dag, ben blij dat ik met Chris kon meerijden.
Zo, ga terug wat de zetel op. Voel me al een dag of twee niet te best. Hopelijk is het vlug beter. Heb gisteren mijn cursisten al moeten afbellen en hoop dat het morgen kan doorgaan.
Groetjes en tot de volgende keer,
christel

1 opmerking:

  1. wat een SCHATTIGE cadeautjes en een prachtige lap.. ,mooi gemaakt allemaal!
    veel beterschap gewenst,
    groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen