donderdag 25 september 2014

Van alles en nog wat!

Ben momenteel met van alles en nog wat bezig, allemaal kleine dingetjes. Volgende week maandagavond sta ik op een soort van creabeurs en ga er een workshop geven van kaarten maken in stof. Dus heb verschillende pakketjes er al voor klaar gemaakt. Ben dan ook nog aan wat kleine spulletjes bezig om mee te nemen. Een sjaal haken, maar die zal wel niet meer af zijn.Dan ben ik nog een doos aan het naaien, deze moet nog af. Hopelijk heb ik er vandaag nog tijd voor.


Op mijn facebookpagina heb ik laten zien hoe je zo een doos maakt, tot zover dan. Er moet nog 1 foto van komen. www.facebook.com/handwerkatelierAsset
Ook zou ik al graag wat kerstkaarten maken. Maar zal dan eerst maar eens op zoek gaan naar wat tijd (zoals de meesten onder ons waarschijnlijk).
Verder ben ik nog serieus aan het werken voor de tentoonstelling. Dit is op 4 en 5 oktober. Hoe het komt weet ik niet, maar ik krijg er precies zo weinig voor gedaan. Maar het zal wel lukken. Heb allemaal goede helpers. Zal proberen van de week er eens een foto op te zetten van een nieuwe lap die er te zien is. Voor een volgende cursus op het atelier.

Groetjes en nog veel plezier vandaag.
Christel


1 opmerking: