donderdag 4 september 2014

Mijn boompjes

Van de week heb ik in mijn atelier grote kuis gedaan. Verschiet niet, ik heb 55 zaken opstaan. Van kleine zaken tot grote lappen. Van zaken waar nog maar een beetje moet aan gebeuren tot nog zeer veel werk. Dus je ziet, het is niet voor niks dat ik stop met al die voorbeelden maken.
Eén van die zaken dat ik nu tevoorschijn gehaald heb, zijn mijn boompjes in kruisjessteek. Vermits ik van de dokter al voorlopig 14 dagen rust heb gekregen, heb ik er wat aan verder gedaan. Deze grote boom heb ik verder afgewerkt.En zo ver sta ik dan.


Moet nu nog wat verder werken aan een lap, nog voor de tentoonstelling van het atelier.
Normaal gezien begon ik deze avond aan avondschool basis naaien. Maar vermits ik verplicht ben van de huisdokter het kalmer aan te doen, heb ik dat opgezegd. Wel spijtig, want ik praatte er al jaren over. Maar als je moet kiezen, je gezondheid of van alles doen, is de keuze snel gemaakt. Nu gaan we deze avond eerst met mijn ouders barbequen hier thuis en nadien rustig in de zetel met mijn handwerk. Kan ik ook van genieten.
Hopelijk heb ik nu ook wat meer tijd om aan mijn blog te besteden.
Nemen jullie ook nog eens een kijkje op mijn facebookpagina. Deze gaat over het atelier. Bij 100 vind ik leuks, verloot ik een genaaide doos. www.facebook.com/handwerkatelierAsset 
Lieve groetjes,
Christel

1 opmerking:

  1. Schitterend borduurwerk en beterschap doe het rustig aan
    Groetjes uit Zweden

    BeantwoordenVerwijderen