woensdag 19 juni 2013

Hier ben ik weer.

Het is weeral een paar weken geleden dat ik nog een berichtje geschreven heb. soms heb je van die weken dat je precies voor niets tijd hebt. Awel, dat waren er nu zo.
Zaterdag sta ik op een crea-marktje in Nijlen. Het wordt georganiseerd door Fabrik Magic. Het is de eerste keer dat ik daar sta, dus ik hoop dat het meevalt. Voor degene die graag eens een kijkje komen nemen : zaterdag 22 juni, van 14 tot 18 uur. Broechemsesteenweg in Nijlen, aan de scoutslokalen. Het is de moeite om eens te komen, in totaal staan er een 60 tal creatievelingen.
Ook op het atelier is er weer goed gewerkt. Mariette had dinsdag een afgewerkte ajourlap bij.Zelf ben ik eigenlijk niet zoveel aan het doen. Nog een paar kleine dingetjes aan het afwerken voor zaterdag. Het lijkt erop dat ik eventjes niet zoveel zin meer heb in handwerken, of, als ik zin heb er geen tijd voor heb. Hopelijk verandert dit vlug. Heb momenteel ook last van een ontsteking in mijn rechterelleboog. Ga niet naar de dokter, want die zegt toch maar : rusten.
Zo, ga nu nog een berichtje plaatsen op de blog van de handige biekes en dan weeral maar kuisen. Deze namiddag is het les. Volgende week ook nog en dan neem ik 5 weken verlof met het atelier.
Groetjes, Christel

2 opmerkingen: