zondag 17 augustus 2014

De knoop is doorgehakt!

Na veel wikken en wegen, veranderen en nog eens veranderen van gedacht, heb ik gisterenavond de knoop doorgehakt. In het begin van het verlof twijfelde ik of ik thuis nog ging verder les geven. Niet omdat ik het niet graag meer deed, maar het ging me niet meer af. Dit had eigenlijk 1 grote reden. Gewoonlijk maak ik voor elke nieuwe cursus zelf een voorbeeld. Maar jullie weten hoelang zoiets duurt. Dus ik kreeg het nooit af omdat ik aan het volgende moest beginnen. Met als gevolg, ik heb hier een hele (lees enorme) hoop lappen liggen die nog niet voor de helft zijn afgewerkt. Lappen die ik allemaal graag zie en dat wel wat geld kost. Ik wil ze afwerken. Maar als ik daar aan bezig ben, kan ik natuurlijk niets nieuws opzetten. Dus ik heb nu het besluit genomen, ik ga mijn lappen afwerken. Maar ik blijf wel verder les geven. Het enige, voor mij wel grote, verschil is, dat ik nog weinig voorbeelden ga maken. Ik zeg niet, geen enkel. Blijf wel verder zoeken achter nieuwe dingen en de mensen er mee verder helpen, maar blijf niet alles zelf naaien. Ik hoop dat jullie mij begrijpen. Het is voor mij dit of anders stoppen en denk dat ik hiermee een goede keuze heb gemaakt. Voor jullie verandert er niet zoveel, alleen die lappen die ik voor een stuk maak. Jullie zijn toch altijd veel vlugger als mezelf.
Gisteren heb ik ook een facebook pagina gemaakt voor het atelier  www.facebook.com/handwerkatelierAsset   Dit gaat alleen over het atelier, cursussen en al hetgeen ik verkoop ( handgemaakte creaties, stoffen en handwerkmateriaal, ook spulletjes in solden). Neem gerust eens een kijkje. De pagina is nog maar in opbouw, dus er gaat de komende dagen er nog van alles bijkomen. Deze blog blijft, hier kan ik ook gewone dagelijkse dingen opzetten.
Zo, ik hoop dat ik de cursisten mag blijven verwelkomen thuis. Ik hoop dat we de tweede week van september terug kunnen beginnen, dat de verbouwingen dan al goed gevorderd zijn.

lieve groetjes, Christel

2 opmerkingen:

  1. begrijp ik volkomen! heel veel werk aan één borduuwerk en zo heb je nooit iets af... verder veel borduurplezier tijdens de cursussen, jammer dat het zover is, anders kwam ik zeker af!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel succes met de veranderingen, maar soms moet je een beslissing nemen
    Groetjes uit Zweden

    BeantwoordenVerwijderen