woensdag 7 augustus 2013

Naar de dokter geweest en enkele updates

Deze voormiddag ben ik terug langs geweest bij de dokter. Mijn arm was voldoende afgekoeld en kreeg mijn cortisonen spuit. Nu mag ik 48 uur niets doen met mijn arm, moeilijk hoor! Vanaf vrijdag mag ik al eens iets doen, beter dan niets. Hij zei me nog: doe hetgene waarvan je deze ontsteking kreeg, niet meer. Ik heb hem verteld dat ik, zoals hij gevraagd had, direct ben gestopt met haken en breien. En hij verschoot van me, dat ik dat kon. Voorlopig toch nog wel, maar ben het echt van plan. Er zijn al enkele vriendinnen die aangeboden hebben, om het gene ik bezig was, verder af te maken. Lief hé? En als mijn arm echt beter is, ga ik rommelen. Haak en brei katoen gaat weg. Zo wordt de verleiding wat kleiner.
Hieronder volgen enkele updates van werken waar ik mee bezig ben. Deze ga ik eerst afwerken, en als er 2 zaken afzijn mag ik iets nieuws opzetten en een werkje waar ik nog mee bezig ben, bij in mijn doos leggen. Zo zal ooit alles wel eens afgeraken, hoop ik.
 
Een elf, voor ons Tessa. Zij is echt zot van elfen. Ze heeft nog een paar patronen klaar liggen, maar eerst deze af. Je ziet, ik ben er nog niet ver mee. Heb er ook nog niet zoveel uurtjes aan geborduurd.
 
 
Als ze af is, moet ze zo zijn.

 
Dan een nieuwe lap voor de lessen. Een punto antico. Het is nog niet volledig af, er moet ook nog aan geknipt worden. Had het graag af gehad in september, maar dat ga nu niet meer lukken.
 
Mijn werkje voor de tentoonstelling van de hobbyclub. We moeten allemaal iets maken rond het thema Halloween.
 

 
Ik ben dan ook nog 2 werkjes aan het maken waar ik nu nog niets van kan laten zien. dat volgt nog.
 
Ik ben nu alles aan het typen met mijn linkerhand. Als je dat niet gewoon bent, is dat vermoeiend en niet zo gemakkelijk. Het is weeral tijd om ijs te leggen op mijn elleboog, dus ga het hierbij laten.
 
Groetjes en tot het volgend blogje,
Christel


5 opmerkingen:

 1. fijn dat 't weer 'n beetje de goede kant op gaat Chrisje.. sterkte en beterschap gewenst :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte! Gelukkig hoef ik mijn hobby's niet op te geven..ik heb gewoon leren aanvoelen waar mijn grens lag en kijk nu veel beter uit.
  Ik kreeg een flinke ontsteking in mijn schouder en elleboog.
  Nu gaat het goed!
  Waarmee ik maar wil zeggen dat je het misschien wel weer kan doen als je maar uitkijkt.
  Ik kreeg het namelijk van borduren in combinatie met haken en breien.Maar kan nu alles weer doen, alleen wat minder fanatiek als voorheen.Meer pauzes en afwisseling.Hoe moeilijk dat ook is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, dat klinkt niet zo goed! Gelukkig mag je nog wel borduren. Want echt niks meer mogen doen, dat zou pas een ramp zijn hé. Verzorg je maar goed en luisteren naar de dokter hé ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat naar om dit te lezen, en dat je een deel van je handwerken op moet zeggen, ik wens je heel veel sterkte toe, voel met je mee.
  Doe niets weg, want als je eerdaags weer wat kan doen dan heb je daar spijt van.ipv uren achter elkaar breien of haken, doe het een uurtje per dag, en als je denkt morgen niet, dan gewoon het laten liggen.

  Maar ik zie dat je schitterend kan borduren,

  Succes met de tentoonstelling
  Groetjes Joke en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Chrisje, op de een of andere manier zie ik je blogjes niet meer ga het gauw nakijken in mijn instelling. Er zal wel iets verkeerd zijn gegaan. Wat vervelend met je arm, heb er soms last van met borduren als ik het lang achter elkaar heb gedaan.Breien is inderdaad funest, jaren geleden heb ik dat ondervonden.
  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen